VALİMİZDEN BATI KAVŞAĞINDA  İNCELEME

Vali Yılmaz, “Sakızgediği Köyünden Osmaniye’mize bağlayacağımız çift şeritli yol çalışmamız devam ediyor. İnşallah bu bağlantı yolumuz Osmaniye’mizin hem ulaşımının kolay sağlanmasını hem de giriş çıkışları çok kolaylaştıracağı için gerçekten önemli. İnşallah 3-4 ay gibi bir sürede bitirmeyi hedefliyor arkadaşlarımız. Bu yol tamamlandığında Osmaniye’mize giriş çıkışlar çok kolaylaşacak, yol da bu anlamda çok kısalacak” dedi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Batı Kavşağı (Sakızgediği Köyü) Otoyol Bağlantı Yolu Yapım Çalışmalarında İncelemelerde Bulundu

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Batı Kavşağı (Sakızgediği Köyü) Otoyol Bağlantı Yolu yapım çalışmalarında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında Kontrol Şefi Hacı Murat Işık’tan bilgi aldı.

Işık verdiği bilgilerde, Osmaniye Batı Köprülü Kavşağının 1 adet 66 m uzunluğunda köprü ve toplam 3.823 m uzunluğunda kavşak kollarından oluştuğunu ifade ederek, köprü temel, kolon ve başlık kirişlerinin tamamlandığını, döşeme kirişlerinin yerleştirilmesine ve imalatına devam edildiğini kaydetti. Bağlantı yollarında kazı-dolgu çalışması ve menfezlerde donatı-kalıp çalışmasının devam ettiğini de ifade eden Hacı Murat Işık, çalışmaların en kısa sürede tamamlanabilmesi için gayretle çalıştıklarını söyledi.

        İncelemelerinin ardından konuşan Vali Yılmaz, “Sakızgediği Köyünden Osmaniye’mize bağlayacağımız çift şeritli yol çalışmamız devam ediyor. İnşallah bu bağlantı yolumuz Osmaniye’mizin hem ulaşımının kolay sağlanmasını hem de giriş çıkışları çok kolaylaştıracağı için gerçekten önemli. İnşallah 3-4 ay gibi bir sürede bitirmeyi hedefliyor arkadaşlarımız. Bu yol tamamlandığında Osmaniye’mize giriş çıkışlar çok kolaylaşacak, yol da bu anlamda çok kısalacak. İnşallah bu hizmetin Osmaniyeli hemşehrilerimize bir an evvel ulaştırılması için çalışmalarımız devam ediyor. ”diye konuştu.

Valilik basın