VALİDEN SEVİNDİREN HEDİYE

Abdülhamit ve ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını ifade etti. Çocukların eğitim durumları hakkında bilgi alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, çocuklara hediyeler verdi. Abdülhamit Orman ve ailesi kendilerini evlerinde ziyaret ettiği ve yakın ilgisi için Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Hayatta en güzel şeylerden biri de çocuk sevindirmektir..

Hadiste buyuruluyor; “Cennette büyük bir köşk vardır. İsmi “Darü’l ferahtır. [Sevinç Köşkü]” Buraya ancak çocukları sevindirenler girer.”

Vali Yılmaz, Mektup Yazarak Bisiklet Rica Eden 14 Yaşındaki Abdülhamit’i Evinde Ziyaret Ederek, Bisiklet Hediye Etti

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, mektup yazarak kendisinden bisiklet rica eden 14 yaşındaki Abdülhamit Orman’ı evinde ziyaret ederek, bisiklet hediye etti. Abdülhamit, Vali Yılmaz’ın ziyaretinden çok mutlu olduğunu ifade ederek bisiklet hediyesi için Vali Yılmaz’a teşekkür etti. Ziyarette Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aykut Bulut ve Gebeli Mahallesi Muhtarı Şami Berki de yer aldı.

Ziyaret sırasında Abdülhamit ve ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını ifade etti. Çocukların eğitim durumları hakkında bilgi alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, çocuklara hediyeler verdi. Abdülhamit Orman ve ailesi kendilerini evlerinde ziyaret ettiği ve yakın ilgisi için Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ziyaretlerinin devam edeceğini kaydetti.

Valilik basın