Vali Yılmaz’dan Yeni Yıl Mesajı

Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniyelilerin Yeni Yılını kutladı.

Vali Yılmaz, mesajında şu ifadeleri kullandı:  “Ülkemiz ve Şehitler Diyarı Osmaniye’miz adına olumlu ve olumsuz gelişmeleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2022 yılını geride bırakmış bulunmaktayız.

2023 yılı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı olması sebebiyle hepimiz için büyük önem arz etmektedir. Cumhuriyetimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak ve daha ileriye taşımak adına kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve toplumumuzun tüm kesimleriyle tam bir iş birliği ve dayanışma içinde çalışıyoruz. Amacımız, güzel ilimizi cazibe merkezi haline getirmek ve marka şehir yapmaktır. Bu minvalde, ülkümüze aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz.

Aziz Hemşehrilerim;

Bizlere düşen görevse; Cumhuriyet’imizin 100. yılında heyecan ve coşkuyla geldiğimiz bu noktanın kıymetini çok iyi anlamalı, vatandaş olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeli, geleceğimiz olan çocuklarımıza ekonomik sosyal ve kültürel açıdan gelişmiş, huzurlu bir ülke bırakmak için çaba göstermeliyiz.

Bu vesileyle; görev yapmaktan büyük şeref duyduğum, verimli toprakları, yiğit insanları ve vatanı uğruna verdiği şehitlerle de devletimizin ve milletimizin gönlünde özel bir yeri olan; Şehitler Diyarı Osmaniyeli hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm dünya milletlerinin yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sağlık, esenlik, barış ve huzur getirmesini dilerim.”

Ali Celal KAYMAK