VALİ KEREM AL’DAN VEDA ZİYARETLERİ

 

 

OVB_1898    Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Osmaniye’deki görevini tamamlayan Vali Kerem Al, veda ziyaretlerine başladı.

İlk olarak Garnizon Komutanlığını ziyaret eden Vali Al, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül tarafından karşılandı. Ziyaretinin başında şeref defterini imzalayan Vali Kerem Al, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül ile bir süre görüştükten sonra Garnizon Komutanlığından ayrıldı.

Vali Al’ın bir sonraki ziyareti İl Jandarma Komutanlığına oldu. İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz ve Jandarma personeli tarafından karşılanan Vali Al, Albay Metin Düz ile bir süre görüştü. Vali Kerem Al, ziyaret sonunda şeref defterini imzaladı.

Daha sonra Osmaniye Adliyesi’ni ziyaret eden Vali Al, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz tarafından karşılandı. Vali Al’ın ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da yer aldı. Ziyareti sırasında ilk olarak Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz daha sonra da Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Ziya Koç ile bir süre görüşen Vali Al, veda ziyaretlerine devam etmek üzere Adliye’den ayrıldı.

Ziyaretlerine İl Emniyet Müdürlüğü ile devam eden Vali Kerem Al, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı. Polis mangasını selamlayan Vali Al, daha sonra İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile bir süre görüştü.

Son olarak Osmaniye İl Özel İdaresini ziyaret eden Vali Al, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı. Ziyaretinin devamında İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile görüşen Vali Al’a ziyareti sırasında plaket takdim edildi.

Ömer Ali TURUNÇ