VALİ DR. YILMAZ’DAN  ŞEHİT AİLESİNE AHDE VEFA ZİYARETİ

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehidimize Allah’tan rahmet dileyerek, “Aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz şehitlerimizin ailelerine her daim açıktır. Şehidimize, Allah gani gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun” dedi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Ali Erdinç Ailesini Evlerinde Ziyaret Etti

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 06.09.2016 tarihinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Erdinç’in ailesini evlerinde ziyaret etti. Ziyarette Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş da yer aldı. Ziyaret sırasında Şehidimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

        Ziyaret sırasında Şehidimizin Ailesinin hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, Şehidimizin Ailesine  Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti. Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehidimize Allah’tan rahmet dileyerek, “Aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz şehitlerimizin ailelerine her daim açıktır. Şehidimize, Allah gani gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”diye konuştu.

        Şehidimizin Ailesi, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş’ ziyaretleri için teşekkür etti.

VALİLİK BASIN