VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’DAN SEVİNDİREN ZİYARETLER

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, vatandaşlarımızla sohbeti sırasında, vatandaşlarımızın iletmek istedikleri bir sorun ya da talepleri varsa yardımcı olmak için gayret gösterdiklerini belirterek, her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. Vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Vatandaşlarımızı Evlerinde Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etmeye devam eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, bu haftaki ziyaretinde dört çocuklu bir ailenin evine konuk oldu. Ailenin 8 yaşındaki kızı İkranur’un yazdığı mektupla kendisini davet etmesi üzerine, İkranur’u kırmayarak aileyi ziyaret eden Vali Yılmaz, ziyareti sırasında vatandaşımız ve çocukları bir süre sohbet etti. Ziyarette Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aykut Bulut da yer aldı.

Vatandaşımız ve çocukları ile sohbeti sırasında çocukların eğitim durumları hakkında bilgi alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, çocuklara hediyeler verdi. Vali Yılmaz, kendisinden bisiklet isteyen, ailenin 5 yaşındaki oğlu Mustafa’nın ricasını kırmayarak bisiklet hediye etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, vatandaşlarımızla sohbeti sırasında, vatandaşlarımızın iletmek istedikleri bir sorun ya da talepleri varsa yardımcı olmak için gayret gösterdiklerini belirterek, her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. Vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yılmaz, ziyaretlerinin devam edeceğini kaydetti.

        Vali Yılmaz’ı evinde konuk eden vatandaşımız ve çocukları ise Vali Yılmaz’a ziyareti için teşekkür ettiler.

Valilik basın