Vali Coşkun ve eşi Cumhuriyet Resepsiyonu verdi

CUMHURİYET RESEPSİYONUOsmaniye Valiliği tarafından Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 96. Yıldönümü onuruna kabul töreni düzenlendi. Vali Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun Hanımefendinin  ev sahipliğinde Polisevinde düzenlenen Kabul Törenine; Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü, Osmaniye eski Milletvekilleri Suat Önal ve Mehmet Sarı, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Baro Başkanı İbrahim Halil Yavuzdoğan, Vali Yardımcısı Âdem Yılmaz, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul,  İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice,  ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz, güvenlik korucuları ve toplumun her kesiminden vatandaşlarımız katıldı.

Kabul törenine katılan davetlileri karşılayan Vali Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun Hanımefendi daha sonra konuklarla bir süre sohbet ettiler. Program boyunca Osmaniye Belediyesi Musiki Cemiyeti tarafından müzik dinletisi sunuldu. Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar’ın okuduğu şiir ise büyük alkış aldı. 

Programın devamında Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 96. Yıldönümü için hazırlanan pasta Vali Coşkun, eşi  ve protokol mensupları tarafından kesildi. Vali Coşkun yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yıldönümünü büyük bir coşku içinde hep beraber kutluyoruz. Bu vesile ile başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm aziz şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyoruz. Hayatta olan gazilerimize sağlık ve afiyetler diliyoruz. Nice yıllara, Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi. 

Kabul törenine katılan konuklara da teşekkür eden Vali Coşkun, Osmaniye Belediyesi Musiki Cemiyeti üyelerini de müzik dinletileri ile resepsiyona renk kattıkları için tebrik etti.

Ali Celal KAYMAK