TÜRKMEN ÖĞRENCİLERDEN OKÜ’YÜ ZİYARET

oküÖğrencilere OKÜ tarafından hazırlanan hediyeleri de takdim eden OKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, “Ülkemizde misafir ettiğimiz kardeşlerimize ülkelerindeki savaşın sona ermesiyle çok büyük sorumluluklar düşecek. Bunu da layıkıyla yerine getireceklerini düşünüyorum. Biz büyük bir devlet geleneğine sahibiz, sizler bizim baş tacımızsınız.” diye konuştu.

TÜRK KIZILAYI Cevdetiye Çocuk ve Genç Dostu Alan, Osmaniye’deki Cevdetiye Geçici Barınma Merkezi’nde kalan Türkmen öğrenciler, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ)   Rektör Vekili Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu’nu ziyaret ettiler.

SUSRAN HOCADAN ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİREN DİYALOG

Ziyarete gelen Türkmen öğrencileri Üniversite Senato Salonunda ağırlayan ve tek tek ilgilenen OKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, Dünya Çocuk Hakları Gününde gülen yüzleri ve parlayan gözleri ile öğrencilerimizi Üniversitemizde ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek öğrencilerle sohbet etti.

SİZLER BİZİM BAŞTACIMIZSINIZ

Öğrencilere Üniversite tarafından hazırlanan hediyeleri de takdim eden Rektör Vekili Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, “Ülkemizde misafir ettiğimiz kardeşlerimize ülkelerindeki savaşın sona ermesiyle çok büyük sorumluluklar düşecek. Bunu da layıkıyla yerine getireceklerini düşünüyorum. Biz büyük bir devlet geleneğine sahibiz, sizler bizim baş tacımızsınız.” diye konuştu.

Ziyarette Türkmen öğrenciler tarafından hazırlanan hediye, Üniversite Rektör Vekili Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu’ya takdim edilirken, ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Hasan KILIÇ