SPOR BAKANI, SPORCULARA MALZEME DAĞITTI

Osmaniye ziyaretinde Çim Hokeyi Sahasında İncelemelerde Bulunan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sporculara Malzeme Dağıtımı Yaptı

     Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çim Hokeyi Sahasında incelemelerde bulunarak, sporculara malzeme dağıtımı yaptı. Programa, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, antrenörler ve sporcular katıldı.

        Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu burada yaptığı konuşmada, “Bugün Osmaniye’de dolu dolu keyifli heyecanlı bir günü yaşıyoruz. Tabi burada en büyük heyecan kaynağımız sevgili gençlerimiz, kıymetli sporcularımız. Şimdi yine sporcularımızla beraberiz. Buradaki Çim Hokeyi Sahamızı hizmete alıyoruz. Biz sporu birkaç branştan ibaret görmüyoruz. Bu branşa gönül veren gençler bunun en somut ispatıdır. Burada bulunan her bir sporcumuzu sporla ilgilendikleri için, spora gönül verdikleri için bu Ay Yıldızlı Şanlı Bayrağı dalgalandırma mücadelesinde en önde oldukları için gönülden tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Futboluyla basketboluyla, yüzmesiyle güreşiyle, okçuluğuyla, jimnastiğiyle, atletizmiyle, hokeyiyle Devlet olarak, Hükümet olarak, Bakanlık olarak her bir branşın yanındayız. Spora en güçlü destek veren Ülkeyiz, bundan sonra da spora her branşıyla destek verme noktasında gayretimize devam edeceğiz. Burada değerli ailelerimiz var, bu gençleri spora hazırlayan onları yalnız bırakmayan, onları teşvik eden analar babalar var. Her birini gönülden selamlıyorum, teşekkür ediyorum. Burada amatörün sporun yanında olduğumuzun en güzel sembollerinden biri malzemelerimiz var. Ülkemizin neresine gidersek gidelim sporcularımızla buluşuyoruz, amatör sporcularla, kulüplerle buluşuyoruz. Desteklerimizi onlara en güçlü şekilde yerlerinde takdim ediyoruz. Biraz sonra da buradaki malzemelerimizi takdim edeceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum. Tüm sporcularımıza, tüm kulüplerimize başarılar diliyorum.”dedi.

        Konuşmasının ardından çim hokey maçını izleyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu daha sonra sporcularımıza malzeme dağıtımı yaptı.

Valilik basın