ŞEHİT AİLESİNİ SEVİNDİREN ZİYARET

Şehrimizde  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul ve Eşi Aytül Tombul ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz, Ramazan Bayramı’nda Şehit Ailemizi ziyaret etti.

Şehit ailesi ile bir süre görüşen Jandarma Albay Zafer Tombul, şehitlerin ailelerinin kıymetli bir emanet olduğunu belirterek, “Şehitlerimizin aileleri hepimiz için önemli bir yere sahiptir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Dernek Başkanı Öksüz ise; “Osmaniye ilimizde göreve başladığından beri hep Şehit ve Gazi ailelerimizin yanında olan Osmaniye İl Jandarma Komutanımız J.Alb. Zafer Tombul’a ve Eşi Aytül Tombul hanımefendiye Şehit ve Gazi Ailelerimize gösterdiği ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Osmaniye İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul ve eşi Aytül Tombul Ramazan Bayramı dolayısıyla Şırnak İli Gülyazı İlçesi Alancık Mahallesi bölgesinde 21.08.2012 tarihinde meydana gelen araç kazası sonrası şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Topal’ın ailesini ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Durmuş Öksüz ve İl Jandarma Komutanlığı Şehit Gazi birimindeki personeller de yer aldı.

Ziyaret sonunda, şehit ailesi de ziyaretten dolayı, Jandarma Albay Zafer Tombul ve eşi Aytül Tombul’a teşekkür ettiğini söyledi.

Ali Celal KAYMAK