REKTÖR PROF. MURAT TÜRK’É ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

FOTO 1Osmaniye İl Özel İdaresi Şube Müdürü Ahmet Arslan ve Garanti Bankası Osmaniye Şube Müdürü Murat Çetinkaya , OKÜ  Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti. Arslan ve Çetinkaya, Rektör Murat Türk’ü yeni görevinden dolayı kutlayarak çalışmalarında başarılar dilediler.   Gıda Mühendisi Döndü Gürlekoğlu, Ziraat Yüksek Mühendisi Aylin Kutlu, Ömer İlbey ve Ziraat Mühendisi Mustafa Uludoğan da , teknik geziye imkân sağlayan  Rektör Prof. Dr. Murat Türk’e teşekkür etti.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ)   Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e ziyaretler devam ediyor.

Bu ziyaretler kapsamında son olarak, Üniversitede Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜSEM) tarafından düzenlenen İstiridye Mantarı Yetiştiriciliği hakkında bilgiler almak üzere Gıda Mühendisi Döndü Gürlekoğlu, Ziraat Yüksek Mühendisi Aylin Kutlu, Ömer İlbey ve Ziraat Mühendisi Mustafa Uludoğan ziyaret etti.

Teknik gezi kapsamında Üniversite Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü de makamında ziyaret eden Gıda Mühendisi Döndü Gürlekoğlu, Ziraat Yüksek Mühendisi Aylin Kutlu, Ömer İlbey ve Ziraat Mühendisi Mustafa Uludoğan, teknik geziye imkân sağlayan  Rektör  Prof. Dr. Murat Türk’e teşekkür etti.

Rektör  Prof. Dr. Murat Türk ise teknik gezi kapsamında Üniversitemizde olan konuklarına nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ ŞUBE MÜDÜRÜ İLE

GARANTİ BANKASI OSMANİYE ŞUBE MÜDÜRܒNDEN ZİYARET

Osmaniye İl Özel İdaresi Şube Müdürü Ahmet Arslan ve Garanti Bankası Osmaniye Şube Müdürü Murat Çetinkaya OKÜ  Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Arslan ve Çetinkaya, Rektör Murat Türk’ü yeni görevinden dolayı kutlayarak çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini  ifade eden Rektör Prof. Dr. Murat Türk, konuklarına teşekkür etti.

HASAN KILIÇ