Osmaniyespor FK, deplasmandan 1 puanla döndü

TOsmaniyespor galibiyeti koruyamadıFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Osmaniyespor FK, sezonun 5. Hafta maçında deplasmanda konuk olduğu Halide Edip Adıvar SK ile 1-1 berabere kaldı. Osmaniyespor FK, öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı ve bir puanla evine döndü.

İstanbul  Maltepe Hasan Polat Stadyumu’nda oynanan ve Şevket Teker, Kadir Günal, Hüseyin Aycan hakem üçlüsünün yönettiği maçta Osmaniyespor Fk maçın 24. Dakikasında Vedat Saygı’nın attığı gol ile deplasmanda 1-0 öne geçti. İlk yarının bitimine yakın 44. Dakikada ev sahibi ekip Furkan Mehmet Tuncer’in kaydettiği gol ile maçta eşitliği sağladı ve ilk yarı da bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da her iki taraf gol kaydedemeyince maç 1-1 eşiklikle tamamlandı ve Osmaniyespor FK bir puanla evine döndü.

Osmaniyespor FK maça Alp Arda, Kerim Bölük, Hamit Bayraktar, Tayfun Sabri Gümüşoğlu, Onur Kızıltaş, Ahmet Baykal, Ekrem Sütçü, Semih Üstün, Metehan Mimaroğlu, Cihad Ateş ve Vedat Saygı ilk onbiri ile maça başladı. 56. Dakikada Ekrem Sütçü’nün yerine Furkan Demir, 70. Dakikada Vedat Saygı’nın yerine Deniz Karadeniz, 88. Dakikada Metehan Mimaroğlu’nun yerine Burak Kara oyuna dahil oldu.

Osmaniyespor FK aldığı bir puan ile puanını 6’ya çıkardı ve grupta averajla 10. Sıradaki yerini korudu. Osmaniyespor 5 Ekim Cumartesi günü oynanacak ligin 6. Haftasında kendi evinde grupta puanı bulunmayan ve son sırada yer alan Yeşilyurt Belediyespor’u konuk edecek. Maçın başlama saati ise 15.00. Grupta 11 puana sahip Nazilli Belediyespor, aynı puana sahip Karacabey Belediyespor ‘un üstünde averajla lider bulunuyor.

Ali Celal KAYMAK