OSMANİYE’DE OKUL SPORLARI MÜSABAKA HEYECANI BAŞLADI

2019-2020dönemi okul sporları başladıOsmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu; hem sahada hem de tribünde centilmence bir sezon geçirilmesini temenni ediyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından düzenlenen okul sporlarının Amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı bütün eğitim ve öğretim kurumlarındaki öğrencilere spor yaptırmak, sağlıklı bireyler yetiştirmektir. Haziran ayına kadar devam edecek okul sporları faaliyetleri 39branşta yapılacak spor müsabakalarına yaklaşık 20 bin sporcumuzun katılmasını hedefliyoruz” dedi.

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Sporları Şubesi tarafından koordine edilen “Okul sporları 2019-2020 sezonu” Okul sporları müsabakaları başladı.

2019-2020  eğitim öğretim yılı okul sporları müsabakalarının tüm okullar ve öğrencilere hayırlı olmasını dileyen, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu; hem sahada hem de tribünde centilmence bir sezon geçirilmesini temenni ediyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından düzenlenen okul sporlarının Amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı bütün eğitim ve öğretim kurumlarındaki öğrencilere spor yaptırmak, sağlıklı bireyler yetiştirmektir.Haziran ayına kadar devam edecek okul sporları faaliyetleri 39branştayapılacak spor müsabakalarına yaklaşık 20 bin sporcumuzun katılmasını hedefliyoruz. Şeklinde konuştu.

Bu yıl İl ve İlçelerde gerçekleşecek olan okul sporları müsabakaları sonucunda takım halinde derece elde eden okullara  kupa, sporculara  ise madalya takdim edilecek. Kontenjana göre Osmaniye’de  en iyi derece elde eden okul takımları ve sporcular ilimizi ulusal müsabakalarda temsil etmek hakkı kazanacak.

Hasan KILIÇ