OSMANİYE BELEDİYESİ CUMHURİYET KONSERİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Cumhuriyet Bayramımızın 99’uncu yılını hep birlikte büyük bir coşkuyla kutladık diyen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Osmaniye Belediyesi olarak kutlama haftasında düzenlediğimiz yarışmalara, valiliğimiz öncülüğünde düzenlenen resmi törenlere ve muhteşem bir konserle kutlamaları taçlandırdığımız Azerin konserine yoğun katılımlarıyla destek veren tüm hemşerilerime ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Osmaniye Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında konser düzenledi. Konser öncesinde Belediye organizasyonunda Devlet Bahçeli Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanına kadar süren fener alayı eşliğinde bayrak yürüyüşü yapıldı. Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde yapılan bayrak yürüyüşüne vatandaşlar ellerinde bayraklarıyla yoğun katılım sağladı.

BİNLERCE KİŞİ AZERİN İLE COŞTU

Osmaniye Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce kişiye konser verdi. Türk Bayrağı ve Azerbaycan Bayrağı’nın birlikte yan yana dalgalandığı meydanda Azerin, seslendirdiği eserlerle Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu zirveye çıkardı. Milli duyguları kabartan coşkulu konserde sanatçının seslendirdiği eserlere protokol üyeleri ve vatandaşlar, Türk Bayrakları ile eşlik etti. Konser sonunda Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Şenay Yılmaz ile Belediye Başkanı Kadir Kara ve Nihal Kara, sanatçı Azerin’e hediye takdim ederek teşekkür ettiler. Konserin sonlarına doğru ise havai fişek gösterisi ile etkinlikler tamamlandı.

BAŞKAN KADİR KARA’DAN TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Bayramımızın 99’uncu yılını hep birlikte büyük bir coşkuyla kutladık diyen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Osmaniye Belediyesi olarak kutlama haftasında düzenlediğimiz yarışmalara, valiliğimiz öncülüğünde düzenlenen resmi törenlere ve muhteşem bir konserle kutlamaları taçlandırdığımız Azerin konserine yoğun katılımlarıyla destek veren tüm hemşerilerime ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Ayrıca, birçok vatandaş ve sosyal medya kullanıcıları Osmaniye Belediyesi’nin düzenlediği kutlama etkinliklerinden dolayı Belediye Başkanı Kadir Kara’ya teşekkür ettiler.

Belediye basın