“Orada Annem Var” Reklam Filmi Kristal Ödül Getirdi

Osmaniyeli Milli Satranç Sporcumuz Büşra Öztürk, hikayesiyle Arzum firmasının Anneler Günü’ne özel hazırladığı ‘Orada Annem Var’ reklam filminde yer aldı. Osmaniyeli Büşra, hikayesiyle kalpleri kazanırken, Arzum da reklam filmi ile Kristal Elma ödülünü kazandı.

Türkiye Satranç Federasyonu’ndan yapılan açıklamada “Sporcumuz, Büşra Öztürk ve annesinin gücünün ve azminin etkileyici hikayesinden esinlenerek değerli sponsorumuz Arzum tarafından Anneler Günü’ne özel hazırlanan ‘Orada Annem Var’ reklam filmi, Kristal Elma ödülüne layık görüldü” denildi.

Bu arada Türkiye Satranç Federasyonu’nun resmi Facebook sayfasında da “Sporcumuz, Büşra Öztürk ve annesinin gücünün ve azminin etkileyici hikayesinden esinlenerek değerli sponsorumuz Arzum tarafından Anneler Günü’ne özel hazırlanan ‘Orada Annem Var’ reklam filmi, Kristal Elma ödülüne layık görüldü. Büşra’nın hikayesini anlatan reklam filmi, hepimizin yüreğini ısıttı. Büşra’nın annesi; her daim yanımızda olan, bizi koruyan, destekleyen ve hayatımızı kolaylaştıran annelerimizden sadece birisi. Sporcumuz Büşra ve annesinin, birlikte nice başarılara ve şampiyonluklara imza atmasını temenni ediyoruz. Türkiye’nin en prestijli yaratıcılık ödüllerinden biri olan Kristal Elma’yı hak kazanan Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonamızın değerli sponsoru Arzum ailesini gönülden tebrik ediyoruz” denildi.

Biz de milli sporcumuz Büşra Öztürk ile fedakar annesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ali Celal KAYMAK