OKÜ’DE AKADEMİK KURUL TOPLANTISI

Osmaniye Korkut Ata Üniversite Fen Edebiyat Fakültesi 2021-2022 öğretim  yılı Akademik Kurul Toplantısı, Fen Edebiyat Fakültesi Amfisi’nde yapıldı. Yapılan toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. 

Akademik Kurul Toplantısına, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, FEF Dekanı Prof. Dr. Filiz Özbaş Gerçeker, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir,  Dekan Yardımcıları ile Fen Edebiyat Fakültesi öğretim elemanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Üniversite Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Özbaş Gerçeker yaptı.  2021-2022 Akademik yılını değerlendiren FEF Dekanı Prof. Dr. Filiz Özbaş Gerçeker konuşmasında fakültenin tarihçesi hakkında bilgi vererek akademik ve idari yapılanmadan bahsetti.  

Daha sonra OKÜ  Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun bir konuşma gerçekleştirdi. Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, “Bir muhasebe yapılması açısından Akademik Kurul Toplantısı’nın çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Dekanımız burada önemli bir tablo ortaya koydu.  Akademik çalışmalar önemli ama tablo bize, bunun yetersiz olduğunu gösteriyor.  Sıralamamızı artırmamız gerekiyor. Bunu da hep birlikte başarı grafiğimizi yukarıya taşıyarak başaracağız.” dedi.

Akademisyenlerin eğitim- öğretimle ilgili karşılaşılan sorunlara ilişkin görüş ve önerileri ile toplantıya devam edildi. 

Fen Edebiyat Fakültesi 2021-2022 öğretim yılı Akademik Kurul Toplantısı kokteyl ile sona erdi.

OKÜ basın