OKÜ REKTÖRÜ PROF. DR. TÜRK BASIN MENSUPLARINI UNUTMADI

 

 

okü iftarOsmaniye Korkut Ata Üniversitesi   Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, basın mensupları ile Lezzet Vadisi’nde buluşarak çalışmalar konusunda bilgi sunumu yaptı, onların istek ve çözüm önerilerini dinledi. Basın mensupları da kendierini her ramazan ayında unutmayarak iftar yemeğinde bir araya getiren rektör Murat Türk’e teşekkür ettiler.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi  tarafından her yıl basın mensuplarına düzenli olarak verilen iftar yemeğinde Üniversite  Rektörü Prof. Dr. Murat Türk basın mensuplarıyla OKÜ Lezzet Vadisi’nde bir araya geldi.

OKÜ Lezzet Vadisi’nde düzenlenen iftar yemeğine Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Ulukanlı da katılırken Osmaniye’mizin Ulusal ve Yerel basın temsilcilerinin yanı sıra Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti ve Önder Gazeteciler Cemiyeti üyeleri de katıldı.

Osmaniye basının çok önemli olduğunu ifade eden Üniversite Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, programda yaptığı konuşmada, “Bu güzel ayda davetimize teşrif ettiğiniz için şahsım ve üniversite yönetimim adına hepinize hoş geldiniz diyor, çalışma hayatında başarılar diliyorum” dedi. Hasan KILIÇ