OGC Üyelerine Basın Kartları teslim edildi

OGC Üyeleri Basın Kartlarını aldıOsmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) üyeleri, T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen Basın Kartlarını aldılar.

Basın Yayın Enformasyon Adana İl Müdürlüğü Osmaniye Masası Sorumlusu Yasemin Yıldırım ile İl Müdürlüğü Personeli Yusuf Yüksel, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

OGC Gökhan Erkmen Toplantı Salonu’nda düzenlenen teslim töreninde; Yunus Akdağ (Olay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü), Ebubekir Tuğrulcan Kaya (Radyo 2000 Yönetim Kurulu Başkanı) Yeni Basın Kartlarını, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı ile Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir Sürekli Basın Kartlarını, Başak Gazetesi Sahibi Bahri Çolpan Basın Trafik Kartı’nı Yasemin Yıldırım’dan teslim aldı.

Konuklarına ziyaret için teşekkür eden OGC Başkan Yardımcısı Muhammed Kırlar, “Basın kartlarını alan arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Sizlere de ayrıca bize verdiğiniz destekler ve emekleriniz için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

EN GENÇ BASIN KARTI SAHİBİ

Bu arada T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Basın Kartı sahibi olan Radyo 2000 Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Tuğrulcan Kaya, Osmaniye’de En Genç Basın Kartı sahibi olma unvanını elde etmiş oldu.

Ali Celal KAYMAK