KENT 328 Gazetesi 5 Yaşında

 

DSC_0004Osmaniye’de haftalık olarak yayınlanan KENT 328 Gazetesi’nin 5. Yıldönümü, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen programla kutlandı.

Gazetesinin 5. Yıldönümünü pasta keserek kutlayan KENT 328 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Özcan Bayrakdar, “Biz büyük bir aileyiz. OGC Ailesi olarak gazetemizin 5. yılını düzenlemiş olduğum etkinlikle kutladık. Gazetemizin bugünlere gelmesinde emeği geçen ve destek veren herkese ve beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayan OGC Ailesine, telefonla arayan, mesaj çeken ve bizzat ziyaret edip güzel temennilerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Hep birlikte nice güzel yıllara inşallah. Bugünkü programda beni onurlandıran ve bugüne kadar desteklerini esirgemeyen OGC Başkanı İsrafil Avcı başkanıma ve OGC eski başkanı Gökhan Erkmen başkanıma ve diğer tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. İyiki varsınız” dedi.

Özcan Bayrakdar’ı kutlayan OGC Başkanı İsrafil Avcı ise “Özcan arkadaşımız gazetesini çıkarmaya başladığı günden bugüne kadar istikrarlı bir şekilde, objektif ve tarafsız gazetecilik anlayışı ile Osmaniye’ye basın sektöründe hizmet veren bir arkadaşımızdır. Kendisini bu çalışmalarından ve azminden dolayı kutluyorum. Bundan sonra da OGC olarak her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Ben kendisine nice yıllar diliyor ve başarılarının devamını temenni ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından hazırlanan pasta Özcan Bayrakdar, İsrafil Avcı ve Gökhan Erkmen tarafından kesilerek basın mensuplarına ikram edildi.

Ali Celal KAYMAK