Kaymakam İlhan, 1 Mayıs işçi bayramını kutladı

Düziçi ilçe Kaymakamı Turgay İlhan mesajında, “Kalbi ülkesiyle atan, samimiyetle üreten tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin ve ailelerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü‘nü en içten duygularımla kutluyorum.

1 Mayıs, emek ve alın teriyle sembolleşmiş önemli bir gündür. Özellikle 1 Mayıs‘ın “Emek ve Dayanışma Günü” olarak resmi tatil ilan edilmesinden sonra, adına ve anlamına yakışır bir şekilde kutlanması tüm toplumumuz için önem arz etmektedir. Çünkü her fırsatta dayanışma ve kardeşliğin en güzel tezahürlerini gördüğümüz toplumumuzda, bileğinin hakkını vererek, yüreğinin güzelliğini değere dönüştüren işçi kardeşlerimiz her zaman baş tacı edilmiştir. Bizler, alın terini kutsal gören, alnından akıttığı teri helale dönüştürmeyi her şeyin üzerinde tutan ve bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bizlere düşen görev, bu mirası ilelebet sahiplenerek ve korumaktır.

Sermayesi alnının teri olan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin ve ailelerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, sağlık, huzur, mutluluk ve başarı dolu nice güzel günler diliyorum.”

Kaymakamlık basın