KADİRLİ’Lİ ÖĞRENCİLER ANTALYA’YA UĞURLANDI

2023 yaz döneminde Antalya ilinin Side ve Manavgat ilçelerinde bulunan tam donanımlı tatil işletmelerinden olan İnvista Hotel Belek, Armas Loxia Confort, Granada Deluxe Belek, Port Nature Belek, Armas Bella Sun ve Armas Amara otellerinde toplam 174 öğrencimiz staj çalışması yapacak.

Kadirli Ahmet Topaloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yoğunlaştırılmış eğitim kapsamında 6 ay eğitim öğretim öğrenciler, 6 aylık işletmelerde beceri eğitimi almak üzere okul bahçesinde düzenlenen törenle Antalya’ya uğurlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, burada yaptığı açıklamada “Staj döneminde öğrencilerimiz okulda edindikleri teorik bilgilerini çalışma hayatında kullanmayı öğrenerek, iş deneyimi kazanırlar.. Öğrencilerumiz daha sonra bu çalışmanın sonunda bir önceki yıldan çok daha deneyimli olarak okulumuza dönecekler. Kadirli Ahmet Topaloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 1 Mayıs 2023 tarihi itibariyle yolcu ettiğimiz 5 otobüs dolusu öğrencilerimiz için staj dönemi başladı. 2023 yaz döneminde Antalya ilinin Side ve Manavgat ilçelerinde bulunan tam donanımlı tatil işletmelerinden olan İnvista Hotel Belek, Armas Loxia Confort, Granada Deluxe Belek, Port Nature Belek, Armas Bella Sun ve Armas Amara otellerinde toplam 174 öğrencimiz staj çalışması yapacaktır. Ekim ayına kadar olacak olan süreçte çalıştıkları kurumlarda öğrencilerimize asgari ücretin %60’ına denk gelen bir ücret ödenecek ve emekleri taçlanacaktır. Emeği geçen öğretmenlerimizle tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.” dedi.

MENDERES ÖZAT