KADİRLİ JNR TEKSTİLDE İŞBAŞI YAPACAKLAR

işkurİŞKUR Osmaniye İl Müdür Yardımcısı Yunus Emre Akalın; “İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile toplamda 40 kişi, İplik Eğirme Operatörü ve Boyama Makinesi Operatörü mesleğinde 09.09.2019 tarihinde staj eğitimlerine başlayacaklar” dedi.

 Çalışma ve İş Kurumu Osmaniye İl Müdürlüğü ile Kadirli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan JNR Tekstil firması arasında istihdam protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile firmada toplam 40 kişi, işbaşı eğitim programı kapsamında fabrikada işe başlayacaklar.

İl Müdür Yardımcısı Yunus Emre Akalın; “İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile toplamda 40 kişi, İplik Eğirme Operatörü ve Boyama Makinesi Operatörü mesleğinde 09.09.2019 tarihinde staj eğitimlerine başlayacaklar.” dedi.

En az 2 sigortalı çalışanı olan özel sektör işyerlerinde uygulanan programda İŞKUR olarak katılımcıya net asgari ücret düzeyinde cep harçlığı verilmekte, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primi ile genel sağlık sigortası prim giderleri ödenmektedir.

2019 İstihdam Seferberliği kapsamında Kadirli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan JNR Tekstil fabrikasına yapılan ziyareteİŞKUR İl Müdür Yardımcısı Yunus Emre Akalın, Şube Müdürü Deniz Aydın, İş ve Meslek Danışmanı Yaşar Yiğitoğlu katıldı.

Hasan KILIÇ