JANDARMADAN HIRSIZLARA GEÇİT YOK

İL JANDARMA KOMUTANLIĞIOsmaniye İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekibince Osmaniye, Kahramanmaraş ve Gaziantep illeri bölgesinde (11) adet hayvan hırsızlığı,(3) adet evden hırsızlık olayı olmak üzere toplamda (14) faili meçhul olayın çözülmesi sağlandı. Göz altına alınan 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı JASAT(Jandarma Suç Araştırma Timi) ekiplerince yapılan çalışma sonucunda;

23.10.2019 günü Bahçe İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı JASAT(Jandarma Suç Araştırma Timi) ekiplerince;  hayvan hırsızlığı ve evden hırsızlık olayları ile ilgili yürütülen planlı faaliyet kapsamında (4) şüpheli yakalanmıştır. Yapılan adli çalışmalar ile bu şüphelilerin Osmaniye, Kahramanmaraş ve Gaziantep illeri bölgesinde (11) adet hayvan hırsızlığı,(3) adet evden hırsızlık olayı olmak üzere toplamda (14) faili meçhul olayın çözülmesi sağlanmıştır.

Şüphelilerden P.A.K. C. Savcılığı tarafından ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmış, diğer şüpheliler M.Y., İ.K., ve K.Ç. C.Savcılığınca mahkemeye sevk edilmiş ve tutuklanarak Toprakkale T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmiştir.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı’nın suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaları kararlılıkla devam etmekte olduğu bildirildi.

Hasan KILIÇ