İŞKUR’DAN İSTİHDAM ZİYARETİ

baştuğOrganize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Baştuğ Metalürji firmasına yapılan ziyarette İnsan Kaynakları Sorumlusu Kenan Gök ile istihdam teşvikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet ALTUNKAYNAK, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işyerlerine Milli İstihdam Seferberliği çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor.

Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Baştuğ Metalürji firmasına yapılan ziyarette İnsan Kaynakları Sorumlusu Kenan Gök ile istihdam teşvikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

2019 yılı istihdam teşviklerinin ve işverenlere yönelik İŞKUR programlarının anlatıldığı ziyarette Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet ALTUNKAYNAK; “İŞKUR olarak Devletimizin işverenlere sunmuş olduğu 2019 yılı istihdam teşvikleri, işsizlik ile mücadelede ve yeni istihdam gerçekleştirmek isteyen işverenler için önemli bir destektir. Bu teşvikler sayesinde işsizlerimizin iş bulması da kolaylaşacaktır.” açıklamalarında bulundu.

Hasan KILIÇ