İNSANLIK ADINA ÖRNEK HAREKET

yoksul aileler için konserveKadirli’de Gençlik Merkezi Müdürlüğü ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere domates konservesi yaptı.

Gençlik Merkezi bahçesinde, gönüllü gençler, Kur’an Kursu öğrencileri ve dikiş-nakış kursu öğreticilerince ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere konserveler hazırlandı.

Gençlik Merkezi Müdürü Kamil Kerimoğlu, yaptığı açıklamada, gönüllü yardımseverlerle yardımlaşma amaçlı domates konservesi yapıldığını söyledi.

Konservelerin ailelere ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kerimoğlu, “Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bu yılı gençlerin dünyayı daha iyi ve sevgi dolu bir yer yapmaları için ‘Gönüllülük Yılı’ ilan etti. Biz de Kadirli Gençlik Merkezi olarak gönüllü gençlerimiz, Kur’an Kursu öğrencilerimiz, dikiş-nakış kursu hocalarımızla beraber ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere merkezimizde domates konserveleri yaptık. Çünkü insanlar birbirlerinden yardım elini çektikleri gün insanlık yok olur, karşılıklı dayanışma olmazsa toplumlar da yok olur. Tespit ettiğimiz 30 aileye konserveleri ulaştırmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz” dedi.  Menderes ÖZAT