İMAR BARIŞI-KENTSEL DÖNÜŞÜM VE TAPU UYGULAMALARI SEMİNERİ YAPILDI

IMG_0125TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Şeref  KISACIK yönetiminde,İstanbul Barosundan Av. Şenol SALTIK, Av.Ali Rıza İLGEZDİ, Harita Kadastro Mühendisi Turgay GÜLTEKİN ve  Av.Şeref KISACIK’ın eğitimci olarak katıldıkları “imar barışı, kentsel dönüşüm ve tapu uygulamaları” Semineri  büyük ilgi gördü.

Osmaniye Barosu’nda Türkiye’nin gündemini teşkil eden “İMAR BARIŞI, KENTSEL DÖNÜŞÜM VE TAPU UYGULAMALARI” konulu seminer düzenlendi.

TBB ve Osmaniye Barosu işbirliği ile Meslek İçi Eğitimi Kapsamında  Osmaniye Barosu  Hizmet Binası Prof.Dr.Av.Metin FEYZİOĞLU Konferans Salonunda, TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Şeref  KISACIK yönetiminde,İstanbul Barosundan Av. Şenol SALTIK, Av.Ali Rıza İLGEZDİ, Harita Kadastro Mühendisi Turgay GÜLTEKİN ve İstanbul Barosundan Av.Şeref KISACIK’ın eğitimci olarak katıldıkları “İMAR BARIŞI, KENTSEL DÖNÜŞÜM VE TAPU UYGULAMALARI” Semineri,  Osmaniye Barosuna  kayıtlı Avukat ve Stajyer Avukatların katılımı ile gerçekleşti.

Seminer sonunda katkılarından dolayı katılımcılara Osmaniye  Barosu  Başkan Yardımcısı Av.Ahmet Şefik AKIN tarafından plaket takdim edildi.

Düzenlenen eğitim semineri dolayısıyla Osmaniye Barosu olarak katılımcılara, TBB Başkanı Prof. Dr. Av. Metin FEYZİOĞLU’na, TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu ve TBB Başkan Yardımcısı Av. Ünsal TOKER’e teşekkür ederiz” denildi. Hasan KILIÇIMG_0231