İl Genel Meclis Üyesi Hasan Çoban, basın mensupları ile buluştu

Osmaniye İl Genel Meclis Üyesi Hasan Çoban, Osmaniye’de merkez ve ilçelere ziyaretlerini sürdürüyor.

Osmaniye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Çoban, güne kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek başladı. Gazetecilerle kahvaltıda buluşan Çoban, Osmaniye ve Ülke genelinde yaşanan olayları değerlendirerek açıklamalarda bulundu. Çoban “Osmaniye’mizin ilçelerini ve köylerini tek tek geziyor, vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, muhtarlarımız ile görüşmeler gerçekleştirerek, gördüğümüz eksiklikleri not ederek bunlarla ilgili çalışmalar yapıp çözümü konusunda önergeler veriyoruz. Mutlaka bizim ulaşamadığımız ve bize de ulaşamayan sorunlar vardır. Burada toplanma amacımızın birisi de sizlere ulaşan ve bizlere ulaşmayan konularda da görüş ve önerilerinizi alıp bunları değerlendirmektir. Memleketimizin sorunlarını çözme noktasında, mecliste bulunan bütün siyasi partilerden arkadaşlarımızla ortak hareket ederek, parti ayrımı gözetmeden üretilen projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz” dedi.

“MUHTARLAR DERNEĞİ ZİYARETİ”

Osmaniye Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret eden İl Genel Meclis Üyesi Hasan Çoban, burada başkan Ahmet Özener ve yönetimi tarafından karşılandı. Dernek Başkanı Özener, “İl Genel Meclis üyemizin biz muhtarları ziyaret etmesi ve sorunlarımızı dinlemesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

“ANDIRINLILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET”

Bir ziyaret de Osmaniye Andırınlılar Derneği’ne gerçekleştiren Çoban, Dernek Başkanı Yunus Temiz ve yönetimi tarafından karşılandı. Başkan Temiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Çoban ise “Hemşehri derneklerinin toplumda önemli bir yeri vardır. Her zaman fikir alışverişinde bulunmak ve sorunlarına çözüm noktasında elimizden geleni yapmamız gerekiyor” diye konuştu.

“ŞANLIURFALILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET”

Ziyaret ve temaslarına Osmaniye Şanlıurfalılar Derneği ziyareti ile devam eden Hasan Çoban, burada da Dernek Başkanı Nusret Esen tarafından karşılandı. Başkan Esen, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek, bu tür ziyaretlerin sadece seçim döneminde değil, zaman zaman yapılması gerektiğine dikkat çekti ve şunları söyledi: “Bazı siyasilere bakıyoruz, seçilmeden önce sürekli bizleri ziyaret edip, sorunlarımızı dinliyorlar. Ancak seçildikten sonra arayıp sormayan siyasiler de maalesef var.”

“ZİRAAT ODASI ZİYARETİ”

Osmaniye Ziraat Odası’na da ziyaret gerçekleştiren İl Genel Meclis Üyesi Hasan Çoban, Başkan Vekili Murtaza Özer tarafından karşılandı. Çoban burada yaptığı konuşmada “Bir siyasetçinin çiftçilerin sorunlarını ve taleplerini gündeme getirmek ve çözmek en asli görevidir. Biz mecliste arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Çiftçilerimizle ilgili bizim üzerimize düşen her türlü sorunlarını gündeme getireceğiz” dedi.

“İYİ PARTİ ZİYARETİ”

Osmaniye İYİ Parti İl Başkanlığına da ziyaret gerçekleştiren Çoban, İl Başkanı Serhat Kılıç ve yönetimi tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Çoban, ‘Osmaniye’mize yapılacak her türlü hizmet için bütün siyasi partilerin birlikte uyum içerisinde çalışmaları gerekmektedir. Sayın Başkan Serhat Kılıç’a ve yönetimine misafirperverlikleri için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“TEŞEKKÜR”

İl Genel Meclis Üyesi Hasan Çoban, yapmış olduğu ziyaretlerden dolayı tüm STK başkanlarına, kamu kurum ve kuruluşları müdürlerine sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “İl Genel Meclis Üyesi olarak ilimiz genelinde yapılan ve yapılması gereken hizmetleri yerinde görmek ve incelemek amacıyla, sorunları sıkıntıları tespit ederek çözüme kavuşturmak maksadıyla bu tür ziyaretlerimiz devam edecektir. Bizler, mecliste muhalefet ve iktidar partisi üyeleri olarak uyum içerisinde çalışmaktayız. Bizim açımızdan bakılırsa muhalefet yan gelip yatma yeri değildir. Sahaya inip sorunları yerinde tespit edip, birebir ağızdan dinlemektir. Ziyaretlerim devam edecektir. Ben şahsım olarak STK’larımızın, müdürlerimizin, vatandaşlarımızın hizmetkârıyım. Seçilmiş bir meclis üyesi olarak sahada olmaya devam edeceğim.”

Ali Celal KAYMAK