Huzur ve güvenin uygulamalarında  192 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Kentimizde  İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 27 Haziran – 04 Temmuz 2022 tarihleri arasında kentte huzur ve güvenin devamı için yapılan çalışmalar neticesinde; 192 şahıs gözaltına alındı.
Alınan  bilgiye göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kentte huzur ve güvenin devamlı hale gelmesi için son bir haftada kent genelinde uygulama ve operasyonlar gerçekleştirildi. Suçluları yakalama ve suçu önlemek amacıyla gerçekleştirilen operasyon ve uygulamalarda 192 şüpheli gözaltına alındı. Şahıslardan 4’ü adli merciler tarafından tutuklandı.
Kent genelinde gerçekleştirilen operasyon ve uygulamalarda da  7 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet uzun namlulu tüfek, 4 adet tüfek fişeği, 7 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet tabanca şarjörü, 51 adet tabanca fişeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet bıçak, 4 adet çalıntı motosiklet, 1 adet çalıntı Cep Telefonu, 313.000 TL değerinde çalıntı Alkol ve Sigara, 1 adet çalıntı elektrikli bisiklet ile 30 gram metamfetamin ele geçirildi.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nün, Osmaniye halkının huzuru için çalışmalarına kararlılıkla ve aralıksız devam edeceği belirtildi.

Ali Celal KAYMAK