Osmaniye Kız Yurdunda “Deprem Anı, Çök Kapan Tutun ve Tahliye Tatbikatı” Yapıldı

FARKINDILAKI TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİNE OKÜ DE KATILDI

Etkinliklerde OKÜyü  temsilen Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Hasan Demir, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Hilal Kuşcu Karatepe, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi İlker Kefe, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Filiz Aksoy ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü İsmail Toptaş görev aldı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi , Türkiye Yeterlilikler Sistemi ve Çerçevesinin Uygulanması Operasyonu Projesi (TUYEP) kapsamında Adana’da düzenlenen “Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Farkındalık Tanıtım Günleri” etkinliklerine katıldı.

Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) hakkında farkındalığı artırmak amacıyla düzenlenen etkinliklerde OKÜyü  temsilen Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Hasan Demir, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Hilal Kuşcu Karatepe, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi İlker Kefe, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Filiz Aksoy ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü İsmail Toptaş görev aldı.

Etkinlik kapsamında Uzmanlar tarafından, Yeterlilik Çerçevelerine Genel Bakış, Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Hakkında Genel Bilgilendirme, TYÇ’ye Yeterliliklerin Yerleştirilmesi Sürecinde Kullanılacak Usül ve Esaslar, TYÇ’ye Yeterliklerin Yerleştirilmesindeki Zorluklar, TYÇ Uygulamaları, Europass ve TYÇ için Gelecek Planları hakkında kapsamlı bir bilgilendirme yapıldı.

Program, katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılması ile sona erdi.

OKÜ basın