Durmuşoğlu’ndan AK Parti’nin iktidara gelişinin 20. Yılı Mesajı

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu AK Parti’nin iktidara gelişinin 20’inci yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti; “Bugün milletimizin partisi AK Parti’nin iktidara gelişinin 20’inci yıl dönümü. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde “Her şey Türkiye için, bu ışık sönmeyecek” diyerek girdiğimiz ilk seçimde, aziz milletimizin teveccühüyle ülkeyi yönetme sorumluluğunu üstlenen AK Parti’miz, Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin istiklal ve istikbal mücadelesini adım adım zafere doğru taşımaktadır. Biz bu 20 yılda aşk ile çalışarak ülkemizi hedeflerine taşıdık, milletimizi hayallerine kavuşturduk. Millî iradeyi güçlendirerek, vesayeti adım adım gerilettik. Demokrasiyi kökleştirerek, darbelere zemin hazırlayan şartları birer birer ortadan kaldırdık. Güvenliği sağlayarak, insanımızın bugününü huzurla yaşamasını, geleceğine umutla bakmasını temin ettik.  Ekonomiyi büyüterek, refahı tabana yaymak suretiyle ülkemizi tüm fertleriyle birlikte zenginleştirdik. Üretimi yaygınlaştırarak, sanayiden tarıma her alanda istihdama, işe, aşa erişimi kolaylaştırdık. Sosyal destekleri artırarak, ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızı ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla kucakladık. Ülkemizi her karış toprağıyla geliştirmek ve güzelleştirmek, muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için gece-gündüz çalışan partimiz, bundan sonra da Türkiye’mizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sözleriyle başlayan hizmet yolculuğuna emin adımlarla ilerleyecek, Türkiye Yüzyılı hedefimiz doğrultusunda hizmet siyasetimize devam edecektir.

Sözlerime son verirken partimizin kurulduğu günden bu güne hizmet etmiş tüm dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, ebediyete irtihal edenlere de Allah’tan rahmet diliyorum.”

Ali Celal KAYMAK