DELİKİŞİ: “BAŞARIYA ULAŞMANIN YOLU PLANLI VE ÇOK ÇALIŞMAKTAN GEÇİYOR

MURAT DELİKİŞİOsmaniye’nin tanınmış sevilen iş adamlarından Zorkun sevdalısı Murat DELİKİŞİ, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde (KKTC)   düzenlenen Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş bayii toplantısında iş hayatında gösterdiği başarılı çalışmalardan dolayı 2019 yılı Teknik Eğitim Başarı ödülü aldı.

Başarıya ulaşmanın yolunun planlı ve çok çalışmaya bağlı olduğunu belirten Murat DELİKİŞİ; “Bu düşünceden hareketle 2019 Yılı Teknik Eğitim Başarı Ödülümüzü Kıbrıs’ta Düzenlenen Bayii Toplantısında Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş (Aıos) Eğitim Uzmanımız Göktuğ Uyan Beyden aldık.Mutlu oldum. Bundan sonra da vatandaş memnuniyeti odaklı çalışmalarımı sürdüreceğim” dedi.Delikişi, Bayiliğini yaptığı ANADOLU ISUZU hakkında şu bilgileri verdi:

ANADOLU ISUZU Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Anadolu Grubu, Japon Isuzu motors ve Itochu ortaklığında halka açık bir anonim şirkettir. Ana faaliyet alanı ise hafif kamyon, kamyonet ve küçük otobüs gibi ticari araçların üretimi ve pazarlanmasıdır.

Otomotiv sektörü, ticari araç segmentinde faaliyet gösteren Anadolu Isuzu; güçlü ürün gamı, katma değeri yüksek satış sonrası hizmetleri ile yaygın bayi ve teknik hizmet yapılanmasına sahiptir. Kamyon, kamyonet, midibüs, otobüs ve pick-up segmentlerinde araç üretimi gerçekleştiren Anadolu Isuzu ihraç pazarlarında da iddialı bir konuma sahiptir.

Biz de basın olarak işadamı Murat Delikişi’yi başarılı çalışmalarının devamı dileğiyle kutluyoruz. Hasan KILIÇ