Osmaniye’mizin tanınmış sevilen aileleri olan KIRIKKANAT VE KILIÇ Ailelerinden rahmetli emekli öğretmen Mehmet KIRIKKANAT ve Hacı Mehmet Turan KILIÇ’ın torunları MEHMET KIRIKKANAT, İstanbul’da Avcılar ÜLKÜ OCAKLARI Başkanlığına atandı.
Orta öğretimini Osmaniye İlköğretim okulu ve lise eğitimini Osmaniye Anadolu Lisesinde alan Mehmet Kırıkkanat, İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesine kaydından sonra orda ikamet etmeye başladı. İstanbul’daki eğitim hayatı süresince Ülkücü hareketin içerisinde bir çok noktada görev alan Kırıkkanat, 19 haziran 2013 günü Türk-İslam davasının kutlu makamlarından olan Ocak başkanlığına atandı.
Kendisiyle yaptığımız görüşmede Mehmet Kırıkkanat, duygularını “Türk İslam Davamızın yüreklere düşen ilk koru olan şehit Ruhi Kılıçkıran ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli beye layık bir hemşeri olarak kutlu davada tüm gücümle görev yapmaya çalışacağım” şeklinde dile getirdi.
Biz de basın olarak Avcılar Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Osmaniyeli hemşerimiz Mehmet Kırıkkanat’ı canı gönlüden kutlarken, vatana millete hizmet yolunda başarılarının devamını diliyoruz. Hasan KILIÇ