ATLETLER 7 OCAK KURTULUŞ KOŞUSUNA HAZIRLANIYOR

KURTULUŞ İÇİN KOŞACAKLAR7 Ocak etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurtuluş Koşusu, 6 Ocak Pazartesi günü Kazım Karabekir Caddesi Karaçay Yeşil Camii önünden başlayacak olan koşu, Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinden devam ederek Belediye Hizmet Binası önünde tamamlanacak.

Osmaniye Belediyesi’nin organizasyonu ve Osmaniye Valiliği öncülüğünde düzenlenen Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü etkinlikleri kapsamında 7 Ocak Kurtuluş koşusu yapılacak.

Osmaniye Belediyesi tarafından organize edilen kurtuluş koşusu Kızlarda ortaokullar, liseler ve 40 yaş altı, Erkeklerde ortaokullar, liseler ve 40 yaş altı, Veteranlarda ise 40 – 60 yaş arası ve 60 yaş üstü erkekler ile 40 – 60 yaş arası kadınlar olarak düzenlenecek.

7 Ocak etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurtuluş Koşusu, 6 Ocak Pazartesi günü Kazım Karabekir Caddesi Karaçay Yeşil Camii önünden başlayacak olan koşu, Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinden devam ederek Belediye Hizmet Binası önünde tamamlanacak.

7 Ocak Kurtuluş Koşusunda dereceye giren ilk üç kişiye çeşitli hediyeler verilecek.

7 Ocak Kurtuluş Koşusuna katılmak isteyenlerin katılım şartnamesini www.osmaniye-bld.gov.tr adresinden inceleyebilirler. Hasan KILIÇ