“ATATÜRK, TÜRK MİLLETİ’NİN GELECEĞİNİ AYDINLATAN BÜYÜK KOMUTANDIR”

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin yıl dönümü dolayısı ile mesaj yayınladı.

Başkan Kadir Kara mesajında; “Şüphesiz ki; Mustafa Kemal Atatürk, ölümüyle necip Türk Milleti’nin yüreklerinde ölümsüzleşen büyük devlet adamıdır.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, necip Türk Milleti’nin en zor zamanlarında azmi ve kararlılığı ile Türk Milleti’nin geleceğini aydınlatan Büyük Komutandır.

Türk Milleti’nin bölünmez bütünlüğü uğruna vatan toprakları üzerinde verilen İstiklal mücadelesini benim en büyük eserim dediği Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve kahraman şehitlerimizin bizlere miras bıraktığı kutlu vatanımızı aynı ruh ve kararlılıkla daima ileriye taşıyacak, bütün tehlikelere karşı mücadelemiz son nefesimize kadar sürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete irtihalinin yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Banisi Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyor, tüm silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna asil kanlarını döken tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.“ ifadelerini kullandı.

Belediye basın