ALBAY HAKAN KOCABAŞ’TAN ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

Şehit ailesi ile bir süre görüşen Topçu Albay Hakan Kocabaş,”Şehitlerimizin her bir aileleri hepimiz için önemli bir yere sahiptir.Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Öksüz de “Şehit ve Gazi Ailelerimize gösterdiği ilgi ve alakalarından dolayı Osmaniye Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş’a teşekkür ederim” dedi. Şehit ailesi de ziyaretten dolayı Osmaniye Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş’a teşekkür etti.

İlimiz  Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri DerneğiOsmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz, Ramazan Bayramı’nda Şehit Ailelerimizi ziyaret etti.

Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilk olarak Hakkari Aktütün bölgesinde 22.04.2008 tarihinde Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca önceden döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan P.Uzm.Çvş. Bekir Atacan’ın ailesini ziyaret etti.Ziyarette Dernek Başkanı Durmuş Öksüz de yer aldı.Şehit ailesi ile bir süre görüşen Topçu Albay Hakan Kocabaş,”Şehitlerimizin aileleri hepimiz için önemli bir yere sahiptir ve her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz”dedi. Başkan Öksüz ise; “Şehit ve Gazi Ailelerimize gösterdiği ilgi ve alakalarından dolayı Osmaniye Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş’a teşekkür ederim” dedi.

Ziyaret sonunda, Şehit ailesi de ziyaretten dolayı Osmaniye Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş’a teşekkür etti.

Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, daha sonra İç Güvenlik Harekatı görevi esnasında Diyarbakır Ergani bölgesinde 05.05.1994 tarihinde Bölücü Terör Örgütü mensupları ile girilen çatışmada yaralanan ve ardından Ankara GATA’da tedavi görmekte iken 20.05.1994 tarihinde şehit olan P.Astsb. Çvş. Ahmet Tıraş’ın ailesini ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Durmuş Öksüz de yer aldı.

Ali Celal KAYMAK