AK Parti’den kitleleri toplayacak aday, Kerim Çakmak..

DSC_3275Erken seçim kararı alınmasının hemen ardından aday adaylığını açıklayan Kerim Çakmak, Osmaniye’de büyük bir sevinç dalgası oluşturdu.

Bilgi, birikim ve ferasetiyle adından sıkça söz ettiren, çevresinde sevilen kişiliği ile her kesimin takdirini toplayan Çakmak aynı zamanda Türkiye’de bir ilke imza attı; yapılacak seçim için aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

Mahallî İdareler mezunu Kerim Çakmak, hayatın içinde çeşitli tecrübelere sahip genç ve dinamik bir isim… Bugüne kadar matbaacılık ve gazetecilik deneyimlerinin haricinde, kişisel ve kurumsal danışmanlıklar yapan Kerim Çakmak, AK Parti’den Osmaniye Milletvekili olmak istemesinin nedenlerini gazetemize anlattı. Aday adaylığını duyurduğu ilk andan itibaren memnuniyet verici güzel bir ilgiyle karşılaştığını belirten Çakmak, şunları söyledi:

“Ülkemizin içerisinde bulunduğu hassas sürecin farkındayım. Bugüne kadar AK Parti kadroları ülke idaresindeki liyakatlarını göstermişlerdir. Bu hassas sürecinde atlatılması ancak AK Parti kadroları ile olacaktır. Liderimiz böylesi bir dönemde seçim kararı alarak bizlere bir hedef göstermiştir. Ben de sağıma ve soluma bakmadan bu davanın bir neferi olarak “ben varım” dedim ve liderimize yol arkadaşlığı yapmak üzere yola çıktım. Gayem, ülkeme en yüksek performansla hizmet edebilmek olduğu için herhangi bir beklenti içinde olmadan kararımı verdim. Aday olamasam bile adeta aday olmuşçasına çalışacağım katiyetle bilinmelidir. ” dedi.

Osmaniye’yi temsil noktasında kendine güvendiğini vurgulayan Ak Parti Osmaniye Milletvekili A. Adayı Kerim Çakmak, şimdiden kendisine bir yol haritasını hazırladığını ifade ederek, partisinin kendisi gibi gençlere örnek olabilecek yeni ufuklar da açtığını kaydetti.

Çakmak, AK Parti’nin ülke yönetiminde gösterdiği başarıların yanı sıra, dünya siyasetini etkileyen bir stratejisinin alem şümul kabul gördüğü, Türk Dünyası ve İslam Dünyası’nın lideri olma yolunda ilerleyen 2023 Türkiyesi’nin mimarı olan bu güçlü kadro ve liderin yanında yer almanın gurur verici olduğunu da belirtti.